Aanbod menu

Bekijk ons ruim aanbod van gerechten waaruit u uw keuze kunt maken. U kunt zelf een keuze maken gebaseerd op uw wensen & budget. Of laat ons je verrassen met een voorstel op maat.

Koude voorgerechten

  • Een waaier van scampi’s op z’n best, Asperges op Vlaamse wijze, Patta negra met cavaillon, Foie gras onder een sausje van framboos
  • Diepzeegarnalen met roze pompelmoes
  • Lauw slaatje met roergebakken tijgergarnalen & Foie gras
  • Krokant slaatje van Mechelse koppen en roergebakken tijgergarnalen
  • Krokant slaatje met zacht gesmoorde eendenborst met meloenparels
  • Gebakken Sint-Jacobsvruchten op een krokant slaatje
  • Carpaccio van verse zalm met avocado en rode ui
  • Carpaccio van ossenhaas met parmezaanschilfers
  • Ganzenleverpastei met uienconfituur en zoet broodje
  • Lucullus de Valenciennes in feesttooi
  • Parma ham met cavaillon en oude Port
  • Gravelax met honinggezoete dillesaus
  • Tartaar van wilde zalm & keizerlijke langoustines
  • Tartaar van verse tonijn met gemarineerde artisjok en dressing
  • Mi-cuit van rode tonijn met specerijen, torentje van zuiderse ratatouille

Warme voorgerechten

  • Gesmoorde zeeduivel op fondant van prei & parmezaanse kaas
  • Huwelijk van Canadese Sint-Jacobsvrucht & Noordzeetong op een bedje van verse pasta en julienne
  • Huwelijk van Canadese Sint-Jacobsvrucht en Noordzeetong op een bedje van julienne à la nage
  • Huwelijk van Canadese Sint-Jacobsvrucht & roergebakken tijgergarnalen op een bedje van julienne
  • Huwelijk van scampi en Noordzeetong op een bedje van fijne groenten
  • Noordzeetong op een bedje van bladspinazie
  • Normandische tongrolletjes
  • Noordzeetong op Oostendse wijze
  • Snoekbaars op ’t vel gebakken, onder een bedje van broccolimousse
  • Grietfilet op een bedje van broccoli met mousserende pepersaus
  • Gebakken zeeduivel, met mihoen & bieslooksausje
  • Zacht gepocheerd hoeve-eitje op een bedje van Mechelse koppen
  • Jonge groenlandse zeeduivel op wondere wijze geharmonieerd
  • Gebakken zeeduivelnootjes onder een dekentje van graanmosterd
  • Haasje van gebakken zeeduivel op een bedje van groene sliertjes deegwaren
  • Wit van jonge tarbot op een bedje van julienne
  • Wit van jonge tarbot op een bedje van bladspinazie
  • Asperges à la flamande en Ganda-ham
  • Asperges met gemarineerde zalm en kwarteleitje

Soepen

  • Pittige velouté van venkel met peterseliecoulis & Chorizosnippers
  • Tomaten velouté met garnituur
  • Velouté van Mechelse koppen
  • Soepje van prei met snippers van gerookte eendeborst
  • Herfstsoepje van venkel
  • Venkelroomsoepje met een brunoise van gerookte rivierpaling
  • Waterzooi van Noordzeevis
  • Waterzooi van kip
  • Noordzee “Bouillabaisse”
  • Soepje van wilde asperges
  • Fantasie van Noorse kreeft
  • Romig soepje van grijze garnalen met Armagnac
  • Bisque d’homard
  • Gebonden soepje van gevogelte met fijne groentjes
  • Soepje van boschampignons met hamreepjes
  • Pompoensoepje met fijne spekreepjes
  • Wildconsommé
  • Consommé met fijne groenten
  • Bloemkoolroomsoep met reepjes gerookte zalm
  • Witloofsoep met grijze garnalen
  • Spinaziesoep met geconfijte tomaten
  • Broccoliroomsoep met gebakken broodkorstjes

Alle hoofdschotels worden driemaal bediend en geserveerd met bijpassende groenten en aardappelbereidingen.

Hoofdgerechten

  • Kalfsoester met een sausje van oesterzwam
  • Varkenshaasje met Gandaham, sausje van boschampignon, 3 kleuren puré
  • Haasje van jong big onder een waterkerssausje
  • Ragout van lamsvlees met Oudenaardse kriek “Liefmans”
  • Kleurrijk samenspel van kwartel met zijn gevolg
  • Kleurrijk samenspel van springbok met z’n gevolg
  • Kleurrijk samenspel van Franse eendeborst met z’n gevolg
  • Springend wild onder een sausje van framboos, groenten primeurs & gratin aardappelen
  • Lamskroontje met graanmosterdsausje
  • Lamsfilet met groentengarnituur & gratin aardappelen
  • Dronken kalkoen verzadigd van spek & Oud Brugge
  • Gefarceerde parelhoenborstfilet onder een frambozensausje
  • Filet van jong hert met najaarsgroen en een quiche van aardappelen
  • Reeboknootjes rond een boswandeling
  • Duo van jong koetje vergezeld van wokgroenten & rosti aardappelen
  • Crepinette van jong konijntje
  • Filet mignon van Guanco (lama) onder een sausje van oude Port
  • Tournedos van jonge kalkoen met amandelnootjes en jasje van natuurham

Barbecue

  • Scampi brochette
  • Lotte met spek
  • Stoofpotje van Noordzee vruchten & pasta
  • Gamba
  • Sint-Jacobsvruchten met Ganda-ham
  • Especial de Fogao (lamskoteletjes fijntjes gekruid)
  • Filé de Poruinho (varkensoester)
  • Costeletas de Porco (spare-ribs)
  • Entre-côte
  • Lamskroon
  • Griekse kippespiesjes
  • Merguez, chipolata, bbq-worst
  • Vegetarische hamburgers, schnitsels, worstjes, …
  • Luz de Madrugada (gemengde salades)
  • Batatao Assado (gepofte aardappel)

Desserts

  • Dessertbord met een selectie van huisdelicatessen
  • Huwelijksijs met vruchtencoulis
  • Soepje van rode vruchten, sorbet van cassis
  • Luiks wafeltje op huisbereide chocolade ijs vergezeld van noorderkriekjes
  • Bladerdeegje van Landegemse aardbeien met z’n coulis
  • Gebakken banaan met vanilleroomijs onder een sausje van abrikoos
  • Carpaccio van Ananas op de wijze van de Chef
  • Ijsgekoelde sabayon met een vleugje Grand-Marnier
  • Warm appeltaartje met roomijs onder een sausje van vanille
  • Mimosa van verse vruchten op ijs en sabayon
  • Tiramisu
  • Crème brûlée op Normandische wijze
  • Chocolademousse
  • Gemarineerde Landegemse aardbeien in een bouillon van rosé met thijn & vanille-ijs
  • Verrassing van mango, ananas en stracciatella-ijs